‘Wherever you stand be the soul of that place’ (Rumi)

Het is mijn passie om hoogopgeleide mensen die op een kantelpunt in hun leven staan in verbinding te brengen met hun gevoel zodat zij de keuzes kunnen gaan maken die daadwerkelijk bij ze passen.

Het is zo onbeschrijfelijk fijn om jezelf te mogen, durven en kunnen zijn. Ik wil anderen laten ervaren dat de magie waarnaar ze verlangen dichterbij is dan ze denken. Dat ze alles al die tijd al in huis hebben en hoe ze dit kunnen gaan inzetten om hun dromen waar te maken.

talenten den haag
Achtergrond

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen heb ik gereisd in Zuidoost Azië. Vervolgens ben ik jarenlang werkzaam geweest als arbeidsdeskundige, organisatieadviseur en manager. Ik ben geboren in 1974 en ben moeder van twee kinderen.

Omslagpunt

Een burn-out dwong mij ertoe het roer om te gooien. Ik kwam er op schrijnend pijnlijke wijze achter dat ik op het verkeerde pad beland was. Ik leefde niet in overeenstemming met de droomwens van mijn ziel. Diep van binnen wist ik dit natuurlijk al wel. Maar het leek ‘makkelijker’ gewoon op de vertrouwde voet door te gaan. Excuses genoeg: ‘de hypotheek moet betaald worden’, ‘wat zullen anderen ervan vinden’, ‘luxeprobleem; ik kan toch alles doen en kopen wat ik wil’ et cetera.

Het Talentenspel

mood truck den haag talentenspel

Door het spelen van Het Talentenspel zag ik in dat ik mijn authentieke missie, die tijdens deze innerlijke reis inzichtelijk werd, niet meer kon negeren of ontkennen.

De ontdekking dat leven in overeenstemming met de wensen van mijn diepste kern mij verrijkt en vervult, volgde door het gewoon te gaan doen. Ik heb de opleidingen tot Talentencoach en Jongtalentencoach gevolgd bij Willem Glaudemans.

Mijn authentieke kracht

Ik ben een motivator. Mijn kracht ligt erin anderen te ondersteunen bij het inzichtelijk maken van hun talenten. Ik laat ze doorvoelen waar ze goed in zijn en blij van worden. Daarnaast laat ik ze ervaren welke patronen niet meer functioneel zijn en hoe ze dit kunnen ombuigen naar iets positiefs. Ik ben in staat anderen in contact te brengen met hun ultieme levensdoel waardoor ze ook kunnen gaan stralen.

 

Mijn werkwijze is respectvol, open, confronterend, authentiek en nooit saai.

 

‘Let the beauty we love be what we do’ (Rumi)