‘Wherever you stand be the soul of that place’ (Rumi)

Met MoodTruck wil ik anderen inspireren in hun authentieke kracht te gaan staan en innerlijke vrijheid te ervaren. Het is zo onbeschrijfelijk fijn om jezelf te mogen, durven en kunnen zijn. Ik wil dat gevoel, waarvan woorden de lading niet dekken, doorgeven aan anderen.

talenten den haagAchtergrond

Na mijn studie Bedrijfskunde, specialisatie Human Resource Management, aan de Rijksuniversiteit in Groningen heb ik een wereldreis gemaakt in Zuidoost Azië. Vervolgens heb ik jarenlang binnen verschillende organisaties gewerkt als arbeidsdeskundige, organisatieadviseur en leidinggevende.

Omslagpunt

Een burn-out dwong mij ertoe het roer om te gooien. Ik kwam er op schrijnend pijnlijke wijze achter dat ik op het verkeerde pad beland was. Het spelen van Het Talentenspel bevestigde mij dat ik niet leefde in overeenstemming met de droomwens van mijn ziel. Diep van binnen wist ik dit natuurlijk al wel. Maar het leek ‘makkelijker’ gewoon op vertrouwde voet door te gaan. Excuses genoeg: ‘de hypotheek moet betaald worden’, ‘wat zullen anderen ervan vinden’, ‘luxeprobleem; ik kan toch alles doen en kopen wat ik wil’ et cetera.

Het Talentenspel

mood truck den haag talentenspel

Door het spelen van Het Talentenspel zag ik in dat ik mijn authentieke missie, die tijdens deze innerlijke reis inzichtelijk werd, niet meer kon negeren of ontkennen.

De ontdekking dat leven in overeenstemming met de wensen van mijn diepste kern mij verrijkt en (ver)vult, volgde door het ‘gewoon’ te gaan doen. Ik heb de opleidingen tot Talentencoach en Jongtalentencoach gevolgd bij Willem Glaudemans.

Mijn authentieke kracht

Mijn kracht ligt erin anderen te ondersteunen bij het inzichtelijk maken van hun talenten en bijbehorende uitdagingen. Hierdoor breng ik anderen in contact met hun ultieme levensdoel waardoor ze ook kunnen gaan stralen. Dat is de reden dat ik MoodTruck® heb opgericht.

In verbinding met anderen hecht ik waarde aan:

  • betrouwbaarheid
  • authenticiteit
  • bevlogenheid
  • het verschil maken
  • prikkelen

Ik ben geboren op 28 oktober 1974 in Rotterdam en ben moeder van twee kinderen.

‘Let the beauty we love be what we do’ (Rumi)