Anderen over Maike en MoodTruck

M. Kunzel ‘Twee weken geleden ben ik bij Maike geweest voor een individueel traject. Het Talentenspel heeft mij inzichten gegeven over wat er in mijn onbewustzijn leeft. Het heeft me in contact gebracht met mijn gevoel.
Ik heb inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en hoe ik deze mag gaan inzetten. De dagen zijn intens, Maike is doortastend, direct en open. Een mooie ervaring. Dankjewel, lieve Maike.’
Karlijn L. ‘Maike is een loopbaancoach, maar dan anders. Niet alleen kijken waar je goed in bent, maar ook werkelijk waar je je goed bij voelt. Welk talentenpakket heb jij meegekregen om jouw doel in het leven te bereiken? Het was een spannende reis en een mooie ervaring. Het Talentenspel geeft inzicht en confronteert je met jezelf. Maar het geeft je ook handvatten voor keuzes in het leven: hier voel ik me goed bij dus dat past bij mij!
Maike stelde de juiste vragen, waardoor verstopte antwoorden naar boven kwamen. Haar ‘voelsprieten’ en sensitiviteit hielpen mij: ik hoefde niet altijd uit te leggen hoe ik me voelde. Zij pikte mijn ‘status van zijn’ op zonder uitleg van mijn kant. Ook Maikes enthousiasme voor ‘uitkomsten’ waren aanstekelijk.
Hoe mijn ‘levensmissie’ uiteindelijk vorm zal krijgen is voor mij nog een grote onbekende. Maar welke kant ik op wil gaan is mij in ieder geval duidelijker geworden!’