Anders Bewust

Ontdek het talent van Anders Bewustzijn

ZeeEnergieke, zelfbewuste, creatieve en empathische mensen. Mensen die net zoals jij:

iets wezenlijks willen betekenen in dit leven,
tot in hun diepste vezels geraakt kunnen worden door iets kleins,
verlangen naar zielsverbinding,
gevoelig en empathisch zijn,
out of the box denken,
vele interesses hebben,
het lastig vinden te kiezen uit de snoepwinkel aan mogelijkheden,
vaak al een aantal stappen vooruit lopen op de rest

Mensen die net als jij op de diepere lagen voelen dat ze niet anders willen en kunnen dan de wereld een stukje mooier maken.

Maar .. het zijn ook de mensen die zichzelf af en toe onnodig klein houden, zich vaak anders voelen, ontzettend creatief zijn maar met deze creativiteit worstelen, weten dat ze meer kunnen maar nog niet alles van zichzelf laten zien. De wirwar van verwachtingen die de omgeving aan ze stelt, kan ze met de kracht van een woeste zee weghouden van de eigen kern en krachtbronnen en dan weten ze het gewoon allemaal even niet meer. Ze verliezen het gevoel van bezieling en vervulling en de tijd tikt maar door.

Verlang jij naar ‘Bewust Anders’?

Na na een uitgebreide kennismaking zullen we aan de hand van een op maat gemaakt programma intensief aan de slag gaan met levensdoelen, talenten, zingeving en bovenal bij jezelf blijven.

In het traject beleef jij via een innerlijk avontuur de transitie van ‘Anders Bewust’ naar ‘Bewust Anders’.

Door middel van uiteenlopende ervaringen, methodieken en bijbehorende verdiepende opdrachten krijg jij inzicht in jouw eigen kleurrijke pallet aan mogelijkheden. Je zult kennismaken met jouw talenten, jouw eigenschappen als krachtbron gaan ervaren en daardoor meer in verbinding staan met je authentieke krachtige zelf.

Zodat jij in staat bent:

  • Jouw eigenschappen te accepteren
  • Om te gaan met jouw ‘downs’
  • Je talenten in volste potentie te benutten
  • Waardengericht en vervuld te leven in plaats van overleven
  • Keuzes te maken die daadwerkelijk bij je passen

Ieder programma is veelzijdig en wordt op jou als persoon afgestemd. Een aantal onderscheidende elementen die terugkomen in de begeleiding zijn:

  • We werken met symbolen en archetypen waardoor je in contact komt met jouw onderbewustzijn
  • We maken gebruik van diverse locaties met een versterkende werking op de intuïtie, zoals de natuur en vanzelfsprekend de MoodTruck
  • Zowel het hart als het hoofd worden voldoende uitgedaagd

‘Anders Bewust’?

Herken je jezelf hierin en loop je vast in je leven of in je werk? Vermoed je dat hoogbegaafdheid, multipotentialiteit en/of hoogsensitiviteit een rol spelen bij jouw zoektocht? Dan reis ik graag een stukje met je mee.

Samen onderzoeken we hoe je constructief om kunt gaan met de lastige kanten van deze waardevolle eigenschappen. Ik help je graag de slag te maken van ‘Anders Bewust’ naar ‘Bewust Anders’.

Als je hoogbegaafd, hooggevoelig of multipotentieel bent is het leven niet altijd simpel. Deze eigenschappen kunnen sterk van invloed zijn op het persoonlijke leven, het werk en in de verbindingen die we hebben met anderen.

BootjeWanneer je je realiseert dat een aantal van deze eigenschappen op jou van toepassing zijn, kan het een hele klus zijn om je leven zodanig vorm te geven dat je op een gelukkige manier je talenten kunt gebruiken en een voor jou prettige plek in de samenleving te creëren.

Wat de uitdaging nog groter maakt, is dat mensen in diezelfde samenleving bepaalde beelden heeft gecreëerd bij deze eigenschappen. Hoogbegaafdheid wordt bijvoorbeeld al snel in verband gebracht met het ‘jezelf zo bijzonder vinden’. Hoogsensitiviteit wordt soms gezien als ‘aanstellerigheid’ of ‘ingewikkeld doen’. Ook multipotentialiteit lokt soms demotiverende reacties uit, zoals: ‘zorg jij nu eerst maar eens dat je één ding op orde hebt voordat je aan het andere begint’. Zelf kun je daar ontzettend onzeker van worden.

Toch is het van groot belang om jouw eigenschappen te onderkennen. Dat helpt je om de bijbehorende talenten in je voordeel te gebruiken en om beter om te kunnen gaan met de lastige kanten. Je zult de inrichting van jouw leven meer gaan ervaren als een keuze dan als iets wat je overkomt.

Ik ben gecertificeerd Hooggevoeligheidsdeskundige