Jouw talent op 1

Heb jij het gevoel dat er meer uit het leven te halen is dan je nu doet? Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn? Wil jij stilstaan bij wat jou drijft, waar je van nature goed in bent en wat je energie geeft?

Doe dan op 2 en 3 oktober mee aan de tweedaagse ‘Jouw talent op 1. Op een inspirerende locatie aan zee ga je aan de slag met vragen als:

– wat zijn mijn talenten?
– waar word ik blij van?
– wat geeft mijn leven richting en vervulling?
– wat is mijn levensmissie?

In deze tweedaagse ontdek jij, onder begeleiding van talentencoaches Hans Dekker en Maike van den Berg, op een speelse en laagdrempelige manier jouw twaalf unieke talenten. En je leert hoe je jouw talenten optimaal kunt inzetten zodat jij meer keuzes kunt maken die jou en anderen vervulling en levensvreugde geven.

Er is plaats voor maximaal acht deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Praktische info:

Jouw talent op 1Locatie: Het Kwartelhuisje, Zuiderstrand, Strandslag 9, Den Haag
Data: 2 en 3 oktober 2023 van 9.30 tot 18.00
Jouw investering: 595 euro excl. BTW incl. koffie, thee & lunch, een korte telefonische intake en een individueel coachgesprek naderhand

Voor aanmelding of nadere informatie kun je terecht bij:
Hans Dekker II info@talentwalks.nl II 06 249 94 662 II www.talentwalks.nl
Maike van den Berg II maike@mood-truck.nl II 06 417 36 777 II www.mood-truck.nl

Themadag Schatgraven

𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐚𝐭𝐤𝐢𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐭.

’𝑱𝒆 𝒛𝒐𝒆𝒌𝒕 𝒅𝒆 𝒉𝒆𝒍𝒆 𝒘𝒆𝒓𝒆𝒍𝒅 𝒂𝒇 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒔𝒄𝒉𝒂𝒕𝒕𝒆𝒏, 𝒎𝒂𝒂𝒓 𝒅𝒆 𝒆𝒄𝒉𝒕𝒆 𝒔𝒄𝒉𝒂𝒕 𝒛𝒊𝒕 𝒊𝒏 𝒋𝒐𝒖𝒛𝒆𝒍𝒇’.

Op 17 november faciliteren Tineke Duys en Maike van den Berg, ieder vanuit hun eigen expertise, een veilige bedding voor het blootleggen van jouw authentieke zelf.

De ochtend zal in het teken staan van de verbinding tussen het Kind, het Zelf en de Wijze in jou. In een systemische verkenning, waarin iedereen de ruimte krijgt voor een persoonlijke opstelling, wordt inzichtelijk hoe deze zich tot elkaar verhouden.

De middag is gevuld met het oogsten van perspectief vanuit een archetypische benadering. Welke authentieke krachtbronnen heb jij in huis? En hoe vertaal jij deze zodat je ze kunt inzetten om jouw authentieke levenspad te bewandelen?

Je gaat ontdekken wie jij echt bent. Uit welke prachtige authentieke delen jij bestaat en hoe je ze inzet zodat jij vanuit heelheid jouw beste potentie kunt leven. Gedurende deze dag zetten we jouw schatkist in het licht. Je zult gegarandeerd naar huis gaan met een aantal prachtige parels in handen.

𝑲𝒐𝒎 𝒋𝒆 𝒐𝒐𝒌 𝒆𝒆𝒏 𝒅𝒂𝒈𝒋𝒆 𝒔𝒄𝒉𝒂𝒕𝒈𝒓𝒂𝒗𝒆𝒏?

P̲r̲a̲k̲t̲i̲s̲c̲h̲e̲ ̲i̲n̲f̲o̲:̲
SchatgravenLocatie: De Hyacint, Anemoonstraat 25 te Den Haag
Datum: vrijdag 17 november 2023 van 10.00 uur tot 17.00 uur
Jouw investering: 150 euro inclusief materiaal, thee, koffie en soep
Aanmelding kan via: www.ruimte-voor-ontwikkeling.nl