Het Talentenspel: ontdek je levensmissie

Ervaar Het Talentenspel

Je leeft je leven, gaat naar je werk, bent er voor je familie en vrienden, geeft invulling aan je vrije tijd, zo nu en dan ga je heerlijk op vakantie… je hebt feitelijk niets te klagen, maar écht gelukkig voel jij je niet.

Ben jij er helemaal klaar mee om:

 • Onzekerheid, leegte en frustratie te voelen?
 • Te moeten acteren naar de verwachtingen van anderen?
 • Het gevoel te hebben richtingloos rond te dobberen?

Wil jij:

 • Vanuit vervulling en zingeving leven en werken?
 • Innerlijke balans ervaren en van daaruit keuzes maken?
 • Jouw persoonlijke verlangens kennen en er ook echt voor gaan?

Door middel van Het Talentenspel laat ik je doorvoelen hoe je dit voor elkaar krijgt. De verworven inzichten zorgen gegarandeerd voor hart-gedragen keuzes in je persoonlijke leven, je loopbaan en bij koersveranderingen.

Ontdek jouw twaalf talenten en hoe je deze kunt inzetten om je leven meer vanuit vervulling en zingeving vorm te geven. Formuleer je persoonlijke levensmissie, hak concrete knopen door en zet authentieke stappen om de kansen te benutten die het leven je te bieden heeft.

Krijg antwoord op je vragen

Voorbeelden van concrete vragen die beantwoord worden:

 • Hoe kan ik meer balans aanbrengen tussen werk en privé?
 • Waar krijg ik energie van?
 • Hoe onderhoud ik liefdevol de verbinding met anderen zonder mijn eigen grenzen te laten overschrijden?
 • Wat is mijn levensmissie, wat doe ik hier?
 • Hoe maak ik mijn dromen waar?
 • Waar ben ik nou echt goed in?
 • Welk werk past het best bij mijn talenten?

Neem de regie over je eigen leven en maak een afspraak.

Opbouw traject

Het spel start met het intuïtief kiezen van de archetypische twaalf talenten die het beste bij jou passen. Het Talentenspel maakt gebruik van twee borden. ‘Het Wereldbord’ en ‘De Levensboom’.

Op Het Wereldbord wordt inzichtelijk hoe de huidige dynamiek en samenwerking is tussen jouw talenten. Deze informatie gebruiken we als startpunt en als bron om te duiden waar de uitdagingen liggen in jouw leven.

wereldbord

Nadat we een beeld hebben gevormd van de huidige situatie nodig ik je uit om onder mijn begeleiding uitgebreid in gesprek te gaan met elk van jouw talenten. Duidelijk zal worden welke talenten meer aandacht behoeven in jouw leven. Je krijgt inzicht in de positieve intentie van ieder talent en wat je concreet te doen staat om de kracht van al jouw talenten maximaal te benutten. Zowel individueel als in de onderlinge samenwerking.

Zo kom je tot een nieuwe gewenste dynamiek, een nieuwe balans, waarbij jij de regie neemt en richting geeft aan jouw eigen leven. We zullen concrete afspraken maken met elk van jouw talenten en deze omzetten in realistische en tastbare doelen.

levensboom

Wanneer er sprake is van innerlijke balans, is het moment aangebroken om jouw talenten een plek te geven in De Levensboom. De Levensboom is een blauwdruk van de talenten waarover je beschikt in relatie tot jouw unieke levensmissie. Duidelijk wordt waar jij staat in jouw proces en waar je naar toe mag werken.

Je krijgt een helder inzicht in welke talenten regelmatig voeding nodig hebben en de bron vormen van al je inspiratie, welke talenten samenwerken aan jouw persoonlijke groei en welke talenten jouw inzet ondersteunen voor de hogere, maatschappelijke doelen en idealen.

Uiteindelijk formuleren we jouw persoonlijke ‘waarom’, je levensmissie.

levensmissie