Over mij

Werk ook met mij samen

MaikeIk ben The drive-in Talentcoach.

Ik kom op locatie om de onbewuste verlangens die jij hebt ten aanzien van het leven bewust en toepasbaar te maken. Ik maak daarbij gebruik van verschillende werkvormen, waaronder Het Talentenspel.

Samen creëren we inzicht in jouw talenten zodat jij in verbinding staat met jouw krachtbronnen, trefzekerder wordt in je werk en zuiver jezelf kunt zijn in een relatie.

Mijn waarom

Het is mijn passie om zelfbewuste mensen zuiver in verbinding te brengen met hun gevoel en hun altijd aanwezige krachtbronnen zodat zij de keuzes kunnen gaan maken die daadwerkelijk bij ze passen.

Ik gun iedereen het lef om vanuit vrijheid inspiratie te genieten en het leven op authentieke wijze vorm te geven.

Een burn-out nodigde mij een jaren geleden uit om het roer om te gooien. Ik kwam er op schrijnend pijnlijke wijze achter dat ik op de verkeerde weg reed. Ik deed alles al veertig jaar op de automatische piloot en voelde mij een uitgeholde lege huls. Mijn donkere nacht van de ziel was gestart ..

De zoektocht naar mijn ware authentieke zelf was onvermijdelijk.

Het Talentenspel was het enige instrument dat mij de bevredigende antwoorden gaf op de diepgaande vragen die ik mijzelf stelde ten aanzien van mijn bestaan hier op aarde.

Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Na deze ervaring kon ik mijn authentieke levensdoel, die tijdens deze innerlijke reis inzichtelijk werd, niet meer negeren of ontkennen.

Ik leerde hoe ik mijn energieniveau op peil kan blijven houden op persoonlijk vlak en hoe ik liefdevol de verbinding aan kan gaan met anderen zonder mijn eigen grenzen te overschrijden. Daarnaast vond ik de grootste schat voor zingeving; mijn ‘waarom’ in dit leven en inzicht in hoe ik dit vorm zou kunnen geven.

Het is zo onbeschrijfelijk fijn om jezelf te mogen, durven en kunnen zijn. Ik wil anderen laten ervaren dat de magie waarnaar ze verlangen dichterbij is dan ze denken.

Dat ze alles om hun dromen waar te maken al die tijd al in huis hebben. Het enige wat daarvoor nodig is, is het avontuur aangaan met jezelf. En daar is een beetje lef voor nodig.

Maar .. wie wil er nu ‘ongebruikt retour’?