Mensen die net zoals jij:

Het verschil willen maken in dit leven.

Diep geraakt kunnen worden.

Verlangen naar zielsverbinding.

Gevoelig en empathisch zijn.

Hun vrije ziel willen volgen.

Oog en oor voor detail hebben.

 

banner nieuw199x205

Dit zijn vaak ook mensen die zichzelf af en toe onnodig klein houden, zich vaak anders voelen, ontzettend creatief zijn maar met deze creativiteit worstelen, weten dat ze meer kunnen maar nog niet alles van zichzelf laten zien.

De wirwar van verwachtingen die de omgeving aan je stelt, kan je met de kracht van een tsunami weghouden van je eigen kern en krachtbronnen en dan weet je het gewoon allemaal even niet meer. Je verliest je gevoel van bezieling en vervulling en de tijd tikt maar door.

Herken je dit? CRACK THE CODE en maak een afspraak met iemand die jou echt begrijpt en kan helpen.

 

MIJN WAAROM

Het is mijn passie om hoogbewuste mensen zuiver in verbinding te brengen met hun gevoel en hun altijd aanwezige krachtbronnen zodat zij keuzes kunnen maken die daadwerkelijk bij ze passen.  Ik gun iedereen het lef om vanuit vrijheid inspiratie te genieten en vorm te geven.
Een burn-out nodigde mij een aantal jaar gelden uit om het roer om te gooien. Ik kwam er op schrijnend pijnlijke wijze achter dat ik op de verkeerde weg reed. Ik deed alles al veertig jaar op de automatische piloot en voelde mij een uitgeholde lege huls.

Het Talentenspel was mijn redding. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Na deze ervaring kon ik mijn authentieke levensdoel, die tijdens deze innerlijke reis inzichtelijk werd, niet meer negeren of ontkennen. Ik leerde hoe ik mijn energieniveau op peil kan blijven houden op persoonlijk vlak en hoe ik liefdevol de verbinding aan kan gaan met anderen zonder mijn eigen grenzen te overschrijden. Daarnaast vond ik de grootste schat voor zingeving; mijn ‘waarom’ in dit leven en inzicht in hoe ik dit vorm zou kunnen geven.

Het is zo onbeschrijfelijk fijn om jezelf te mogen, durven en kunnen zijn. Ik wil anderen laten ervaren dat de magie waarnaar ze verlangen dichterbij is dan ze denken. Dat ze alles om hun dromen waar te maken al die tijd al in huis hebben. Het enige wat daarvoor nodig is, is het avontuur aangaan met jezelf. En daar is een beetje lef voor nodig. Maar .. wie wil er nu ‘ongebruikt retour’?

 

Marjan over Maike

'Eind 2018 ben ik zonder twijfel met MoodTruck in zee gegaan. Ik kende Maike al een beetje en dat was voor mij een voordeel. Ik herinnerde mij Maike als een snelle, creatieve geest die scherp maar met compassie de discussie met je aangaat. En dat bleek tijdens het ‘spelen’ van Het Talentenspel ook zo te zijn. Een mooi geleide ontdekkingsreis naar al die vergeten schatten die in je huizen. Niet zweverig maar met humor en aandacht. Mooi om mijn reis samen met haar te mogen doen. Het spel is een feest van thuiskomen en daardoor spannend, grappig maar zeker zielsverruimend.'

MIJN WIJZE

Talent neem ik al waar voordat
de ander hem herkent,
een bewustwording waarvan
ik houd, het is de beleving van
de dag die nog maar kort
geleden begonnen is, er zit
licht in en beloftes.

In verbinding met anderen ben ik een motivator en een inspirator. Ik ben in staat mensen in contact te brengen met hun authentieke krachtbronnen en ze hierop te leren vertrouwen, waardoor ze ook kunnen genieten van hun lef, inspiratie en vrijheid.

Men ervaart mij doorgaans als een doortastende gesprekspartner met veel compassie. Ik ben een wendbaar en creatief klankbord waardoor jouw blikveld royaler wordt. Ik bied ruimte maar neem niet zomaar genoegen met een antwoord. Mijn organische succesmix:

Humor.

Sensitiviteit.

Werkervaring.

Levenskennis.

Diepgaande verbinding.

 

De reviews kunnen ondersteunend zijn voor je beeldvorming. Dit is het meest tastbare dat ik heb om te delen hoe mijn gasten mij tot op heden hebben ervaren in de samenwerking.

 

MIJN WEETJES

Ik ben een eigenwijze vrije ziel, moeder van twee kinderen en het gepassioneerde hart van MoodTruck. Het strand is mijn favoriete plek, mijn rustpunt. Ik kan mij urenlang verliezen in de prikkelende sensaties van de afwisseling tussen de vloeiende zachte streling en de helse vloed van de zee. Daarnaast houd ik van sporten, vormgeven, schrijven, schatten ontdekken in kringloopwinkeltjes, klassieke muziek en een goed glas wijn.

Misschien vind je het leuk wat meer te lezen over mijn persoonlijke ervaringen in mijn leven en transformatieproces. Dan nodig ik je van harte uit om een van mijn meest gelezen blogs te lezen: Ik ben voorbij de golven

In maart 2019 behaalde ik succesvol de opleiding tot  Hooggevoeligheidsdeskundige
In maart 2019 behaalde ik succesvol de opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige
In maart 2019 behaalde ik succesvol de opleiding tot  Hooggevoeligheidsdeskundige