MoodTruck

Ervaar de MoodTruck

Je vraagt het je vast af: ‘Wat is de meerwaarde van een busje als locatie voor mijn zoektocht naar (levens)richting?’

Naast dat ik graag de energie van een avontuurlijke omgeving wil creëren, als metafoor voor de verdiepende innerlijke reis die we samen gedurende een aantal dagdelen maken, heeft de MoodTruck nog meer te bieden:

  • Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.
  • De fysieke omgeving heeft invloed op jouw energiepeil, inlevingsvermogen en uiteindelijk op jouw transformatieproces.
  • We werken buiten de wereld die we ‘comfortzone’ zijn gaan noemen maar ons in feite juist afleidt van onze innerlijke natuur.
  • Je komt dieper in contact met je gevoel.
  • Door erop uit te gaan, kom je gemakkelijker in verbinding met jouw authenticiteit, levenskracht en mogelijkheden.
  • Onverwachte wendingen zorgen voor een ‘game drive’-effect waardoor een beroep wordt gedaan op jouw creativiteit (én de mijne).
  • Je kunt op de door jouw gewenste locatie worden opgehaald en weggebracht dus het is ook nog eens erg praktisch.

Karlijn over Maike

‘Maike is een loopbaancoach, maar dan anders. Niet alleen kijken waar je goed in bent, maar ook werkelijk waar je je goed bij voelt. Welk talentenpakket heb jij meegekregen om jouw doel in het leven te bereiken? Het was een spannende reis en een mooie ervaring. Het Talentenspel geeft inzicht en confronteert je met jezelf.

Maar het geeft je ook handvatten voor keuzes in het leven: hier voel ik me goed bij dus dat past bij mij! Maike stelde de juiste vragen, waardoor verstopte antwoorden naar boven kwamen. Haar ‘voelsprieten’ en sensitiviteit hielpen mij: ik hoefde niet altijd uit te leggen hoe ik me voelde.

Zij pikte mijn ‘status van zijn’ op zonder uitleg van mijn kant. Ook Maikes enthousiasme voor ‘uitkomsten’ waren aanstekelijk. Hoe mijn ‘levensmissie’ uiteindelijk vorm zal krijgen is voor mij nog een grote onbekende. Maar welke kant ik op wil gaan is mij in ieder geval duidelijker geworden!’

Nieuwsgierig?

Ook nieuwsgierig naar jouw talenten en levensdoel? Kom letterlijk en figuurlijk in beweging: laat je ophalen, stap in de MoodTruck voor een magische innerlijk avontuur. Kom in contact met jouw gevoel, ontdek hoe jouw talenten samenwerken en doe nieuwe inzichten op.

Teamtraining

Binnen enkele sessies doorvoel jij gegarandeerd wat je krachtbronnen zijn, hoe je zuiver jezelf kunt zijn in relaties en wat je vervulling en zingeving biedt.