Resultaat van de trajecten

Ontdek jouw succes

Ik ben The drive-in Talentcoach

Ik kom op locatie om de onbewuste verlangens die jij hebt betreffende jouw leven bewust en toepasbaar te maken. Ik maak daarbij gebruik van verschillende methodieken waaronder archetypen, imaginaties, natuur en Het Talentenspel.

Ik kan moeiteloos schakelen tussen verschillende perspectieven en anderen vinden vaak herkenning in mijn verhalen doordrenkt met levenswijsheid.

Samen creëren we inzicht in jouw authentieke talenten zodat jij in verbinding staat met jouw krachtbronnen, trefzekerder wordt in je loopbaan en zuiver jezelf kunt zijn in een relatie.

Het meest tastbare beeld van mijn kwaliteiten en onderscheidend vermogen kan ik overbrengen door wat ervaringen met je te delen van reisgenoten met wie ik al een stukje mee heb mogen reizen.

Hieronder vind je een selecte greep, in de vorm van reviews, uit de inmiddels opgebouwde verzameling ervaringen.

Wat vinden anderen

Onder begeleiding van Maike heb ik Het Talentenspel gespeeld. Een prachtig avontuur vanaf het eerste moment dat ik de Moodtruck in stapte. Verrassende ontmoetingen met al mijn talenten. Ik weet wat me te doen staat om ze te versterken. En ik heb met hulp van Maike mijn levensmissie omschreven. Maike begeleidde dit met rust, humor en veel gevoel. Op een vindingrijke en integere manier. Ik heb veel inzichten gekregen en ik weet welke kant ik op wil gaan. Dank, lieve Maike, voor deze mooie reis.

Maike’s coaching traject een enorme verademing wanneer je jezelf wilt leren kennen. Via Het Talentenspel zie je jezelf op een andere manier, kom je achter je eigen talenten en diepste wensen en ben je in staat om concrete stappen te zetten naar een leven dat aansluit bij jouw authentieke behoeften. Persoonlijk, doorvragend en vol humor en liefde brengt Maike je in verbinding met je eigen weg. Wie openstaat voor verandering, raad ik de MoodTruck van harte aan.

Op mijn levenspad heb ik al veel dingen gedaan om dichter bij mijn essentie te komen. Toch liet ik mij telkens weer meeslepen door gedachten over mijzelf en hoe ik dacht te moeten zijn in deze wereld. Al enige tijd volgde ik die bewonderenswaardige vrouw die vanuit haar bus coaching verzorgde.

De kennismaking, in haar outdoor kantoor in de duinen en langs zee, was een fijn en open gesprek waarbij Maike de juiste vragen stelde. Ik was vooraf argwanend omdat ik mijzelf ken. Maar binnen de aanpak en doortastende, eerlijke en liefdevolle begeleiding van Maike was er geen ruimte om mijzelf te saboteren.

Ik zat in een mooie ‘film’ met de door mij gekozen talenten die mijn leven in balans houden en richting geven. Ee aantal talenten kende ik nog niet en wilde ik niet ontmoeten uit angst voor hun betekenis. Maar doordat Maike mij de verbanden liet leggen, doorvoelde ik hun kracht. Míjn kracht.

Ik kan glimlachen nu, om hoe prachtig het leven, mijn leven, in elkaar zit. En als ik even uit balans ben dan kruip ik in gedachten even terug in de MoodTruck of zie ik mijzelf hoog op dat duin staan waar ik mijn levensmissie uitspreek.

Ik ben erg enthousiast over Maike en haar coaching en gun ieder die vanuit het hart in beweging wil komen de reis met Maike in de MoodTruck.

Met Maike als coach ontmoet en verbeeld je jouw talenten waardoor zij écht van jou worden. Na de ontmoeting kun je hen dan ook niet meer negeren. Dit is waarom Het Talentenspel voor mij veel verder ging dan de assessments en persoonlijkheidstesten die ik ooit maakte.

Maike schept een erg fijne omgeving om ieder talent afzonderlijk en uiteindelijk ook in volle samenhang vorm te geven. Niet alleen door haar professionaliteit en voorkomen – zij is levendig, warm, liefdevol en nuchter – maar ook door de fijne sfeer in de MoodTruck en de plek waar deze jou brengt.

Bij Maike vertel en schrijf jij in een aantal dagdelen vanuit het onderbewuste jouw eigen verhaal, waar je gegarandeerd na de coaching actief verder mee kan en wil.

Ik heb Maike via LinkedIn ontdekt en vond Het Talentenspel meteen interessant! Dit voorjaar ben ik uiteindelijk in de MoodTruck gestapt. Ik kan het echt iedereen oprecht aanbevelen, die inspiratie nodig heeft en een vriendelijke(re) blik op zichzelf wil ontwikkelen.

Maike’s fijne begeleiding, haar energie, de manier hoe ze ‘prikkelende’ vragen stelt en je op een respectvolle manier een spiegel voorhoudt is gewoon fantastisch!

Ik heb heel veel voor mijzelf uit de sessies kunnen halen. Daardoor zit ik lekkerder in mijn vel, ben meer met mijzelf verbonden en heb de energie om passende beslissingen te nemen.
Dank je wel Maike!