Reviews

Anderen over Maike en MoodTruck

Marjan 

Eind 2018 ben ik zonder twijfel met MoodTruck in zee gegaan. Ik kende Maike al een beetje en dat was voor mij een voordeel. Ik herinnerde mij Maike als een snelle, creatieve geest die scherp maar met compassie de discussie met je aangaat. En dat bleek tijdens het ‘spelen’ van Het Talentenspel ook zo te zijn. Een mooi geleide ontdekkingsreis naar al die vergeten schatten die in je huizen. Niet zweverig maar met humor en aandacht. Mooi om mijn reis samen met haar te mogen doen. Het spel is een feest van thuiskomen en daardoor spannend, grappig maar zeker zielsverruimend.

Astrid 

Onder begeleiding van Maike heb ik Het Talentenspel gespeeld. Een prachtig avontuur vanaf het eerste moment dat ik de Moodtruck in stapte. Verrassende ontmoetingen met al mijn talenten. Ik weet wat me te doen staat om ze te versterken. En ik heb met hulp van Maike mijn levensmissie omschreven. Maike begeleidde dit met rust, humor en veel gevoel. Op een vindingrijke en integere manier. Ik heb veel inzichten gekregen en ik weet welke kant ik op wil gaan. Dank, lieve Maike, voor deze mooie reis.

Martha 

Ik heb Maike leren kennen als een warm en empathisch persoon met een open en respectvolle stijl. Ik heb bij MoodTruck een heel praktische en effectieve training gevolgd in groepsvorm. Maike creëert in haar training een omgeving en sfeer waar iedereen een prettige plaats heeft in de groep maar waar ook ruim aandacht is voor het individu. Bij Maike is ‘What you see, is what you get’. Duidelijk, niet zweverig en goed voorbereid.

Daisy 

Het Talentenspel heeft mij geleerd om te vertrouwen op mijn gevoel. Daardoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Door mijn talenten te ontmoeten heb ik nu een duidelijk beeld van wat mijn missie is. Niet alleen welke richting ik op wil met werk, maar ook waar ik gelukkig van word in mijn dagelijks leven. Het fijne aan de MoodTruck is dat je op elke plek kunt zijn die voor jou prettig is. Maike is een ontzettend fijne coach. Ze stelt duidelijke vragen waardoor je echt bij je gevoel komt. Voor mij een hele mooie ervaring, dank je wel Maike!

Jacqueline 

In mijn drukke bestaan met mijn vele hobby’s, talenten en werkzaamheden had ik behoefte aan meer focus. Maike nodigde me uit in haar MoodTruck om dit uit te zoeken aan de hand van Het Talentenspel van Willem Glaudemans. Via een reis door de binnenwereld heb ik nu helder wat mijn primaire talenten zijn, hoe ze samen kunnen werken en hoe ze gevoed kunnen worden. Maike bedankt voor deze mooie reis!

Marieke 

Al jaren was ik op zoek naar iemand die mij verder kon helpen bij mijn zoektocht naar werk dat bij mij past. Ik heb een goede opleiding gedaan en altijd als consultant gewerkt, maar daar werd ik niet blij van. Regelmatig keerde bij mij het gevoel terug, dat dit werk het niet is en dat ik iets anders wil doen. Alleen het lukte mij zelf niet om dat ‘anders’ concreet te maken en een richting te vinden.
Op vragen zoals waar ben ik goed in en waar word ik gelukkig van, kon ik geen antwoord geven. Ik heb al eens loopbaan coaching gehad via een eerdere werkgever. Dit heeft mij toen niet verder gebracht. Deze coach maakte gebruik van vragenlijsten en testen. Voor mij werkte dit  niet omdat ik dan te veel vanuit mijn hoofd en ratio antwoord.
Op een gegeven moment zag ik MoodTruck voorbijkomen. Ik vond The drive-in Talentcoach direct al een fantastisch concept. Geen sessies in een kantoor maar samen in de camper of buiten het gesprek aangaan. Voor mijn intake gesprek had ik het strand uitgekozen, heel fijn! Maike vertelde mij over Het Talentenspel, haar aanpak en welke inzichten haar intensieve coaching mij zou brengen.
In eerste instantie vroeg ik mij af hoe je in twee dagen zoveel zou kunnen bereiken. Uiteindelijk besloot ik om samen met Maike het Talentenspel te spelen. In twee sessies van bijna een dag heb ik mijn twaalf talenten gevonden en mijn levensmissie geformuleerd.
Het sterke aan Maike is dat ze mij echt vanuit mijn gevoel heeft laten praten en dat ze echt naar mij luistert. Ze is sensitief, creatief, direct en neemt geen genoegen met zomaar een antwoord. Ze vraagt door op het juiste moment. Hierdoor ben ik tot veel inzichten gekomen.
De sessies met Maike waren voor mij een startpunt om verder te ontdekken welk werk bij mij past. Bijna dagelijks maak ik gebruik van de uitkomst van de coaching van Maike. De ontdekking van de talenten en hun wisselwerking is een krachtige basis om zelf verder te werken. Ik wist niet dat je in twee dagen zoveel kon bereiken. Ik ben er nog niet maar door Maike’s aanpak weet ik wel hoe ik verder moet.

Carola 

Door de visualisaties kwam ik letterlijk en figuurlijk in een andere dimensie terecht. Eigenlijk had ik een gesprek met mijzelf. Mijn ziel. Mijn innerlijk. Volheid en rust heeft de verdiepende ontmoeting met mijn talenten mij gebracht. Ik weet nu hoe ik mijzelf in mijn kracht kan zetten. Dit maakt dat ik met veel vertrouwen mijn levensmissie kan gaan vormgeven.

Marijke 

Het talentenspel bood me veel meer duidelijkheid dan verwacht!  Ik weet nu hoe mijn talenten samenwerken en hoe ik ze op een betere manier in kan zetten. Hierdoor wordt het voor mij makkelijk om op zoek te gaan naar een nieuwe baan.
Het fijne aan MoodTruck is dat je niet vast zit aan een ruimte waardoor ik me heel vrij voelde.  Mooie plekken die ervoor zorgden dat ik even los kwam van alles.
Maike is als coach een prettig mens om mee samen te werken. Duidelijk, gevoelig en durft door te vragen. Bedankt Maike voor de mooie inzichten!

Karlijn 

Maike is een loopbaancoach, maar dan anders. Niet alleen kijken waar je goed in bent, maar ook werkelijk waar je je goed bij voelt. Welk talentenpakket heb jij meegekregen om jouw doel in het leven te bereiken? Het was een spannende reis en een mooie ervaring. Het Talentenspel geeft inzicht en confronteert je met jezelf. Maar het geeft je ook handvatten voor keuzes in het leven: hier voel ik me goed bij dus dat past bij mij!
Maike stelde de juiste vragen, waardoor verstopte antwoorden naar boven kwamen. Haar ‘voelsprieten’ en sensitiviteit hielpen mij: ik hoefde niet altijd uit te leggen hoe ik me voelde. Zij pikte mijn ‘status van zijn’ op zonder uitleg van mijn kant. Ook Maikes enthousiasme voor ‘uitkomsten’ waren aanstekelijk.
Hoe mijn ‘levensmissie’ uiteindelijk vorm zal krijgen is voor mij nog een grote onbekende. Maar welke kant ik op wil gaan is mij in ieder geval duidelijker geworden!

M. Kunzel 

Twee weken geleden ben ik bij Maike geweest voor een individueel traject. Het Talentenspel heeft mij inzichten gegeven over wat er in mijn onderbewustzijn leeft. Het heeft me in contact gebracht met mijn gevoel.
Ik heb inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en hoe ik deze mag gaan inzetten. De dagen zijn intens, Maike is doortastend, direct en open. Een mooie ervaring. Dankjewel, lieve Maike.

Naomi 

Een stukje bewustwording, zelfkennis, zelfvertrouwen en vooral bevestiging heeft het talentenspel mij gebracht. Een vertaalslag van al die 100.000 gevoelens over wie ik ben, wat ik wil en vooral: wat is mijn doel! Dankjewel Maike, ik voel me nog steeds heel erg sterk. En ik weet, nee ik VOEL de richting van mijn reis naar mijn levensdoel. Een mooie ervaring en wat hebben we gelachen.

Jolanda 

Op relaxte wijze nam Maike mij gepassioneerd mee. Het vinden van mijn talenten via het onbewuste. Dit was een bijzondere ervaring. Een proeverij op het strand, een voor mij favoriete plek, is zeker de moeite waard.

Lucas 

Maike herkent snel wat écht in je leeft en wat belangrijk voor je is. Ze kan vaak precies vertellen wat je zelf nog over het hoofd zag, maar wat meer aandacht zou mogen/kunnen krijgen. Dat is verhelderend, duidelijk en zinvol. En ze kan af en toe ook nog ‘s heel grappig uit de hoek komen. Wie nog twijfelt om met Maike samen te werken: zeker doen.

Anja 

Waarom zou je, nadat je de pensioen gerechtigde leeftijd hebt bereikt, nog naar een Talentcoach gaan? Gewoon … omdat jouw ‘persoonlijke ontwikkeling’ de moeite waard is om daar levenslang mee bezig te zijn. Dat houdt niet op bij een bepaalde leeftijd.
Wat heeft het spelen van Het Talentenspel mij gebracht? Ik zie het als een reis naar mijn ware zelf, mijn kern, naar wie ik op het diepste niveau BEN.
Maike weet een sfeer van veiligheid te scheppen, waardoor het voor mij mogelijk was om mijn talenten te ontmoeten en te leren kennen. Ik weet nu hoe ik in verschillende situaties mijn talenten als hulpbron kan inzetten. Mijn levensmissie te weten en daarnaar te leven, maakt mijn leven ZINVOL.