Speedcoaching

Ervaar Speedcoaching
MoodTruck verzorgt gedurende dagdelen speedcoaching op locatie bij bedrijven.

Wat is Speedcoaching?

Medewerkers lopen zo nu en dan vast in het werk of privé. Misschien weten ze ook nog niet precies waar het ‘m nou in zit of welke eerste stap ze kunnen nemen om hun probleem te tackelen.

Aan coaching willen ze nog niet vastzitten, maar ze hebben wel behoefte aan professioneel advies. Dan is speedcoaching misschien een laagdrempelig middel dat ondersteunend kan zijn voor je medewerkers.

Tijdens zo’n sessie leggen de medewerkers hun uitdaging voor aan mij en na een half uur, echt speedy, gaan zij de MoodTruck uit met een praktisch advies, dieper inzicht, zelfvertrouwen en perspectief.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om op voorhand de inhoud van de persoonlijke dilemma’s af te stemmen op het thema dat de organisatie onder de aandacht wil brengen.

Bijvoorbeeld tijdens de Week van de Vitaliteit of tijdens teamdagen en/of bedrijfsevents is de MoodTruck een gewilde en ludieke aanvulling op het programma.

Thema’s waarbij MoodTruck eerder betrokken is geweest:

  • Vitaliteit
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Mobiliteit
  • Voorkomen van burn-out
  • Hybride werken

Kracht van MoodTruck

MoodTruck is een onafhankelijke tijdelijke veilige plek en maakt geen onderdeel uit van de organisatie. Hierdoor voelt de medewerker zich uitgenodigd zich kwetsbaar op te stellen en worden snel tastbare resultaten geboekt.