Zo werkt Het Talentenspel

Door Het Talentenspel kom je in contact met je eigen talenten. Het geeft je via je onderbewustzijn dieper inzicht in wie je ten diepste bent en wat je grootste verlangens zijn. Ook wordt helder hoe je je talenten kunt laten samenwerken om je dromen te realiseren.

Het Talentenspel

Tijdsbestek

Het Talentenspel wordt doorgaans gespeeld in een enkele sessies van circa drie uur. De exacte tijdsduur is afhankelijk van de uitdagingen die we tegenkomen in het traject. Thuisopdrachten dragen ertoe bij dat jouw flow doorgaat en de via het onderbewustzijn opgedane inzichten kunnen integreren.

Kiezen van talenten

Het spel start met het intuïtief kiezen van twaalf talenten die het beste bij jou passen.

Het Wereldbord (1e Spelbord)

Op Het Wereldbord wordt inzichtelijk hoe de samenwerking is tussen jouw talenten. De informatie gebruiken we tijdens de zoektocht naar en de gesprekken met je talenten.

In gesprek met je talenten

Vervolgens nodig ik je uit om onder mijn begeleiding in gesprek te gaan met jouw talenten. Zo kom je tot een nieuwe samenwerking, een nieuwe balans, waarbij jij de regie neemt en richting geeft aan jouw eigen leven. We zullen concrete afspraken maken met elk van jouw talenten en deze omzetten in realistische en tastbare doelen.

De Levensboom (2e Spelbord)

Inzichtelijk wordt welke talenten regelmatig voeding nodig hebben en de bron vormen van al je inspiratie, welke talenten samenwerken aan jouw persoonlijke groei en welke talenten jouw inzet ondersteunen voor de hogere, maatschappelijke doelen en idealen. Uiteindelijk formuleren we jouw ultieme levensdoel, jouw persoonlijke ‘WAAROM’.

De kracht van Het Talentenspel

We werken met je onderbewustzijn waardoor we voorbij gaan aan ratio.

We werken vanuit een positieve invalshoek, we investeren in talenten.

De meest uiteenlopende vraagstukken kunnen worden beantwoord.

Gelukbepalende behoeften, zoals zingeving en gelukkig zijn, worden inzichtelijk.

We krijgen inzicht in een proces waardoor blijvende transformatie mogelijk is.

We laten je al je talenten doorvoelen wat gegarandeerd uitdaagt tot actie.

 

Kun je aanspraak maken op een ontwikkelbudget via het werk?
Bespreek de mogelijkheden met jouw leidinggevende of neem contact op met mij zodat ik je kan ondersteunen bij het bespreekbaar maken van jouw wens.