Veldwerk (wandelcoaching)

Energieke, zelfbewuste, creatieve en empathische mensen. Mensen die net zoals jij:

iets wezenlijks willen betekenen in dit leven, tot in hun diepste vezels geraakt kunnen worden door iets kleins, verlangen naar zielsverbinding, gevoelig en empathisch zijn, out of the box denken, vele interesses hebben, het lastig vinden te kiezen uit de snoepwinkel aan mogelijkheden, vaak al een aantal stappen vooruit lopen op de rest.

Mensen die net als jij op de diepere lagen voelen dat ze niet anders willen en kunnen dan de wereld een stukje mooier maken.

Maar .. het zijn ook de mensen die zichzelf af en toe onnodig klein houden, zich vaak anders voelen, ontzettend creatief zijn maar met deze creativiteit worstelen, weten dat ze meer kunnen maar nog niet alles van zichzelf laten zien. De wirwar van verwachtingen die de omgeving aan ze stelt, kan ze met de kracht van een woeste zee weghouden van de eigen kern en krachtbronnen en dan weten ze het gewoon allemaal even niet meer. Ze verliezen het gevoel van bezieling en vervulling en de tijd tikt maar door.

Na een uitgebreide kennismaking zullen we aan de hand van een op maat gemaakt programma intensief aan de slag gaan met het formuleren van verlangens, de verbinding herstellen met jezelf en jouw authentieke krachtbronnen en last but not least zal aandacht besteed worden aan hoe bij jezelf te blijven in uiteenlopende situaties..

In het traject beleef jij via wandelingen in de natuur de transitie van het niet meer weten wat echt belangrijk is voor jou naar het geworteld kunnen maken van bevlogen keuzes.

Door middel van uiteenlopende interventies en verdiepende opdrachten word je uitgenodigd te vertragen, te ont-moeten en te verdiepen. Zo krijg jij inzicht in jouw eigen kleurrijke pallet aan mogelijkheden. Je zal jouw eigenschappen als krachtbron gaan ervaren en meer in verbinding staan met je authentieke krachtige zelf zodat jij:

 • Je weer thuis voelt bij jezelf
 • Compassievol kunt zijn naar jezelf en anderen
 • Constructief weet om te gaan met de eigenschappen uitdagend zijn
 • Weet waar je grenzen liggen en hoe die liefdevol te bewaken
 • Jouw krachtbronnen maximaal weet te benutten
 • Waardengerichte en vervullende bezigheden verkiest boven overleven
 • In staat bent de keuzes te maken die jou energie geven

Ieder programma is veelzijdig en wordt op jou als persoon afgestemd. Een aantal onderscheidende elementen die terugkomen, zijn:

 • We werken wandelend vanuit de natuur wat een versterkende werking heeft op jouw intuïtie en jouw innerlijke natuur
 • Het traject beslaat vijf sessies van anderhalf uur
 • Mindfulness, symbolen, archetypen en de elementen van de natuur vormen het reflectiemateriaal en de inspiratie
 • De wandelingen gaan altijd door ongeacht het weer
 • Zowel jouw hart als jouw creatieve geest worden voldoende uitgedaagd
Investering in jezelf is € 795. Het is mogelijk om in delen te betalen. Mocht je werkgever bereid zijn de kosten te vergoeden via een ontwikkelbudget informeer dan naar mijn zakelijke tarief.

   

  Neem contact met mij op