Diep zinnig geluk

Ben jij ook op dat punt in je leven beland dat je ‘diep zinnig geluk’ wil ervaren?

Verlang jij ernaar je gedragen voelen door je eigen krachtbronnen zodat je niet anders meer kán dan kiezen voor de vreugde en voldoening waar je zo naar verlangt in jouw leven.

Op een knusse locatie in Den Haag verzorg ik de unieke gelegenheid om je in vogelvlucht onder te dompelen in alle stappen van Het Talentenspel.

Zodat jij weet:

♥  wat jouw twaalf archetypische talenten zijn
♥  hoe je deze authentieke krachtbronnen kunt laten werken vóór jou
♥  wat je diepste verlangens zijn en hoe jij hier gehoor aan kunt geven
♥  hoe je zuiver jezelf kunt zijn in relaties
♥  wat je levensmissie is

Informeer naar de data via het contactformulier.

Tijd: 9.30 tot 17.00 uur
Investering in jezelf: 325 euro
Inclusief: telefonische intake, koffie/thee/lunch, materiaal en een uur personal coaching achteraf

Wil je liever één op één zo’n dag ervaren vanuit de MoodTruck? Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Jouw innerlijke tuin

Ben jij je bewust van jouw innerlijke tuin?

Je weet vast 'heul' goed wanneer je vuilniszak in de pedaalemmer vol is. Ook kunnen je nekharen waarschijnlijk overeind gaan staan wanneer het onkruid in je tuin buitensporige proporties aanneemt. 

Maar bewustzijn over ons innerlijke leven werkt vaak nét wat anders (..)

We vinden het te spannend, anderen gaan voor of we houden het nog wel even vol ..

Onze binnenwereld zou met stip op één mogen staan zodat we een energieke basis met onszelf ervaren, zuiver inszelf kunnen zijn in verbinding met anderen en vervullende functies kunnen kiezen.

Ik wil jou verleiden om op vier donderdagavonden je authentieke krachtbronnen te ontdoen van de dikke stoflaag die ze bedekt zodat jij geworteld en bevlogen je levensreis kan vervolgen.

… die beloftevolle lenteavonden in de natuur door de duinen en langs de kustlijn.

Daarvan de zoete vruchten plukken in plaats van op de bank ploffen met een reep chocolade. De bloemrijke en zilte zuurstof je longen laten verrijken en daarmee de horizon in je borstkas verruimen in ruil voor zielloos scrollen op social media. Letterlijk en figuurlijk in beweging komen en je levensenergie laten stromen als alternatief voor allerhande moetjes die morgen ook wel weer kunnen (..)

♥ Al wandelend ga je in een klein groepsverband verstillen, ont-moeten en verdiepen met de natuur als metafoor en inspiratie voor je eigen innerlijke tuin.

♥ De avonden bestaan uit spelend proeven van diverse spiegelmethodieken zoals mindfullness, elementen van moeder aarde, de archetypen van Jung en transformerende werking van symbolen.

♥ Na iedere avond samen krijg je een inspirerende en behapbare opdracht mee voor de week zodat de stroming van je levensenergie blijvend geprikkeld wordt.

♥ Zodat jij voelt hoe het is om te leven en meer en meer de verbinding ervaart met datgene wat écht belangrijk is voor jou zodat je vandaaruit de keuzes gaat maken die jou energie geven.

Op vier donderdagavonden in mei of in juni van 19.30 uur tot 21.00 uur. Investering in jezelf 111 euro

Klik hier voor de tickets in mei 2024

Klik hier voor de tickets in juni 2024