Schatgraven (Archetypen en levensmissie)

Wanneer we jong zijn, richten we onze aandacht op de buitenwereld. Naast dat we onze omgeving als voorbeeld zien, halen we daar eveneens liefde en erkenning vandaan.

Hierdoor kan het zijn dat je de dingen waarvoor je complimenten kreeg meer bent gaan doen en dat je de eigenschappen die wat minder positief werden ontvangen naar de achtergrond hebt geduwd.

Het gevolg is dat je daardoor van je authentieke zelf bent afgedreven en dit kan op de lange termijn erg veel energie kosten. Want naast dat je een rol speelt en vandaaruit probeert te overleven, is het ook erg lastig te voelen wie de authentieke versie van jou is en welke keuzes daarbij horen.

Hierdoor drijf je steeds verder af van je authentieke zelf. Terwijl jouw ziel volhardend, eerst zachtjes en naarmate de tijd verstrijkt en je doet niets met deze signalen steeds harder, aan de binnenkant van jouw borstkas blijft kloppen ..

Wat als je een bewezen blauwdruk had waardoor je precies wist wat je te doen staat om lekker in je vel te zitten, liefdevol de verbinding met anderen te onderhouden zonder de eigen grenzen te laten overschrijden en te kiezen voor datgene wat jou vervulling en zingeving geeft?

En dan niet een blauwdruk die voor iedereen geldt, maar één die jou als individu moeiteloos in staat stelt de meest authentieke versie van jouzelf te zijn.

Zo’n blauwdruk is er. Deze authentieke blauwdruk is nog eens toegankelijk ook en je bent hier aan het juiste adres.

Wist jij dat we naast een systemisch familieveld ook beschikken over een systemisch innerlijk veld? En dat dit veld gevormd wordt door authentieke krachtbronnen?

Mijn werkwijze gaat er van uit dat iedereen wordt geboren met twaalf authentieke krachtbronnen. Deze krachtbronnen zijn deelelementen van ons en samen vormen ze het geheel van wie wij in essentie zijn. Het is het streven dat iedere krachtbron zijn eigen plek inneemt in deze samenstelling, dat ze door jou allen als even belangrijk worden gezien en behandeld en dat ze elkaar aanvullen ten dienste van jouw welzijn. Dan is er sprake van innerlijke harmonie.

De belangrijkste voorwaarde voor het bereiken van deze staat van zijn, is de mate waarin jij persoonlijk leiderschap toepast in jouw leven.

Het getuigt van persoonlijk leiderschap wanneer jij weet:

 • Weet welke twaalf authentieke krachtbronnen jij in huis hebt
 • Wat de specifieke rol is van iedere krachtbron en wat ze jou te bieden hebben
 • Wat de individuele krachtbronnen nodig hebben van jou om hun potentie met de wereld te kunnen delen
 • Hoe je ze complementair kunt laten samenwerken zonder dat ze competitie ervaren
 • Waar jullie naar toe te bewegen, wat het gezamenlijke doel is wat jullie te realiseren hebben

Wat gaan we doen?

In vier á vijf sessies van drie uur herstel jij laagje voor laagje de verbinding met jouw twaalf authentieke archetypische talenten zodat jij weer toegang krijgt tot de authentieke schatten die in jou besloten liggen.

 • Intuïtief kies jij jouw krachtbronnen uit een stapel van tachtig. Je verwerft veel inzichten over de innerlijke dynamieken in jouw onderbewustzijn wat het nodige stof verfrissend doet opwaaien.
 • Middels imaginaties kijk je jezelf in de ziel. Je ontmoet stuk voor stuk al jouw twaalf krachtbronnen en krijgt inzicht hoe je ze voor je kan laten werken. Je leert hun krachtkanten en valkuilen kennen, hoort wat ze nodig hebben en maakt praktisch toepasbare afspraken zodat je ook in het aardse leven handen en voeten weet te geven aan hun behoeftes.
 • Vijf van de krachtbronnen zijn er voor je persoonlijke energiehuishouding. Vier voor de verbinding die je hebt met anderen. En drie hangen samen met je levensmissie.
 • Nadat je alle krachtbronnen hebt ontmoet en weet welke positie ze hebben in het geheel, formuleer jij jouw persoonlijke levensmissie; het punt waar jouw geluk en jouw bijdrage aan de maatschappij samenvallen.
 • De kracht van de methodiek is dat je het proces niet kunt sturen met je hoofd. De wisselwerking tussen archetypen en de imaginaties maakt dat we via je onderbewustzijn toegang verkrijgen tot informatie die jouw zuivere waarheid vertegenwoordigt.
 • Het traject heeft een kop en een staart waardoor ik kan waarmaken wat ik beloof. Na een aantal sessies weet jij hoe jij je verhoudt tot alle twaalf je authentieke krachtbronnen, wat je concreet te doen staat om je krachtbronnen volledig te benutten, wat je levensmissie is en welke stappen je te zetten hebt om je dromen en verlangens waar te maken.

 • Je krijgt jouw authentieke blauwdruk, een groeimodel, mee naar huis. Het is een blauwdruk die jou blijvend in staat stelt de meest authentieke versie van jouzelf te zijn. In relatie tot jezelf, tot anderen en jouw werkkeuzes.
Investering in jezelf is € 1595. Het is mogelijk om in delen te betalen. Mocht je werkgever bereid zijn de kosten te vergoeden via een ontwikkelbudget informeer dan naar mijn zakelijke tarief.
   

   

  PS Voel je ook vrij wanneer je een specifiek vraagstuk wil bekijken aan de hand van jouw archetypische krachtbronnen op basis van het uurtarief van 115 euro.

   

  Neem contact met mij op